Vlug & Vaardig 1 wint eerste wedstrijd van 2017

Afgelopen zaterdag was het dan zover. De eerste wedstrijd van 2017. De laatste wedstrijd van 2016 betekende ook de eerste nederlaag van het seizoen tegen Badhoevedorp. Na een paar weken niet meer gespeeld te hebben, mocht ons eerste aantreden tegen Fluks. Op het veld was er ook al tegen Fluks gespeeld, en deze wedstrijd werd zeer gemakkelijk met 22-2 gewonnen, dus zou het geen problemen moeten opleveren. Vlug en Vaardig begon in een andere opstelling dan gewend, vanwege de blessure van Jessica, hierdoor begon Marike.

Het begin van de wedstrijd begon redelijk stroef, na een aantal gemiste kansen, werd er na 2,5 minuut gescoord uit een afstandsschot door Kevin. Echter liep het daarna nog steeds niet soepel en via 1-1, kwam het eerste gaatje na 12 minten, 4-2 door Geke. Daarna ging het lopen, werd het 5-2 door Imar en 10 minuten later, door een aantal goede aanvallen, was de stand 8-3 in het voordeel van V&V. Met nog een paar goals erbij werd de score uitgebreid, en ging er gerust worden met een stand van 10-3.

Na de rust moesten we nog even wakker worden, het werd redelijk snel 10-4. Daarna ging het eindelijk beter en werd er ook wat sneller gescoord. Er werd uitgelopen, en na 10 minuten in de tweede helft was de stand alweer 15-6. De wedstrijd was allang gelopen, en konden er ook wat wissels geplaatst worden. Nadat Monique haar tweede goal van de dag maakte, werd ze daarna gewisseld voor Kimberley. Voor Monique is het voorlopig haar laatste wedstrijd, en gaat ze genieten van haar zwangerschap.

Ook kwam Riccardo weer, na het hele zaalseizoen nog niet gespeeld te hebben, binnen de lijnen. Cor ging er voor hem uit. En binnen een paar minuten kon hij direct aanleggen voor een afstandsschot, wat de stand toen op 20-7 bracht. Direct daarna mocht hij met een doorloopbal uit de ruimte meteen zijn tweede van de dag noteren.

Uiteindelijk werden er nog een paar goals gemaakt en werd de wedstrijd geëindigd met een stand van 23-8. Al met al een degelijke wedstrijd van het eerste, maar met nog iets meer scherpte had de uitslag groter kunnen uitvallen.

Nu de helft van de wedstrijden erop zitten in de zaal, is de volgende wedstrijd tegen Sporting Andijk. De eerste wedstrijd ging met 7-16 redelijk makkelijk gewonnen. Kom gezellig langs in de Weeren, want alle teams spelen thuis.

Doelpuntenmakers Vlug & Vaardig: Vincent (8), Imar (4), Kevin (2), Jasmijn (2), Monique (2), Riccardo (2), Geke (1), Marike (1), Cor (1).

 

Ik geef de pen door aan: Riccardo

Geef een reactie