Club van 50

>>Club van 50 inschrijfformulier<<

De “Club van 50”

Vanuit de sponsorcommissie is het idee gekomen om de Club van 50 nieuw leven in te blazen.

Wat is de “Club van 50”
Zoals de naam van de “Club van 50” al zegt, ben je lid voor een bedrag van €50,- per jaar. De opbrengsten van de “Club van 50” worden gebruikt voor een extra impuls waar dat eventueel nodig is: op organisatorisch vlak, op vlak van onderhoud en materieel of door een bijdrage aan een clubactiviteit.

Wie kan lid worden?
Iedereen die Vlug en Vaardig een warm hart toedraagt kan lid worden. Vrienden en vriendinnen, opa’s, oma’s, vaders, moeders, buren etc.. Ook bedrijven kunnen natuurlijk lid worden. De namen van de leden van de “Club van 50” zullen op de website en op een bord in het clubhuis worden vermeld.

Hoe word ik lid?
Download het inschrijfformulier van www.vlugenvaardig.nl ( >>Club van 50 inschrijfformulier<< ) en vul uw gegevens in. U machtigt Vlug en Vaardig om de jaarlijkse bijdrage van €50,- af te schrijven van uw bankrekening. Na ontvangst zal het bedrag aan het begin van het volgend kwartaal worden afgeschreven. Het lidmaatschap wordt aangegaan voor 1 jaar en wordt ieder jaar verlengd met 1 jaar. Als dat jaar voorbij is, ontvangt u een mail met de mededeling dat uw lidmaatschap verlengd wordt, tenzij u reageert om de bijdrage stop te zetten.

Versturen ?
Het inschrijfformulier kan worden verstuurd per e-mail naar sponsoring@vlugenvaardig.nl, op papier naar het secretariaat of afgeven worden op de club aan Jessica van der Vecht of Annina van Splunter.

Sponsorcommissie
sponsoring@vlugenvaardig.nl
Jessica van der Vecht T: 020-2218066