In Memoriam Henk Rietel, een korfbal icoon 

Woensdag 25 oktober is oud lid Henk Rietel op 73 jarige leeftijd overleden.
Henk was al geruime tijd ernstig ziek.
In juni 1973 is Henk lid geworden van Vlug en Vaardig.  Henk was tijdlang speler van het eerste twaalftal en berucht om zijn lange afstandsschot.
Henk was later een scheidsrechter die op het hoogste niveau zijn wedstrijden floot waaronder ook de zaal finales.

Tevens heeft Henk met veel passie verschillende teams bij V&V getraind en gecoacht, van de aspiranten A tot aan verschillende seniorenteams en ook een aantal jaren de senioren 1.
Ook bij andere korfbalverenigingen heeft Henk het trainer/coach schap uitgeoefend.

Zijn vrouw Marja, zonen Arjan en Kasper hebben ook bij Vlug en Vaardig gespeeld.

Wij wensen Marja en de familie van Henk heel veel sterkte toe in deze moeilijke periode.

Succesvolle korfbal lessen bij de kleutergroepen van de Twiske school en Bonkelaar

Afgelopen 2 weken heeft Jelmer Knossen van KorfbalKids, korfbal-les gegeven aan de kleutergroepen van de Twiske School en op de Bonkelaar. Dit om de kinderen op de scholen in de buurt kennis te laten maken met Korfbal. Met veel enthausiasme deden de kinderen mee met allemaal gooi, rol, stuiter en tik spelletjes tijdens te gymles.

Door het uitdelen van onze flyer hebben we alle kinderen ook uitgenodigd voor een vervolg bij onze kangoeroeklup! Ze mogen 4x gratis mee komen trainen, om te kijken of ze het leuk vinden!

Feest 28 Oktober 2022

Hi allemaal,

Dit jaar bestaat Vlug & Vaardig alweer 70 jaar! Dat betekent dat het tijd is voor een feestje! Het halloweenfeest van vorig jaar combineren we met de jaren 70:

Halloween back to the 70’s
a flower powered fright night
🤡🎃🧛‍♂️🧙💃🕺🏻👯‍♂️💜👹👻

Dit jubileum moet natuurlijk goed gevierd worden, daarom nodigen wij jullie allemaal uit op vrijdag 28 oktober om 20.30 uur in het clubhuis van V&V! Trek je leukste, engste of meest fleurige outfit aan en laten we er een geweldig feest van maken. Iedereen is welkom, (oud)lid of geen lid.
Wij rekenen op jullie. Tot dan!?

Groetjes,
De jatjes 2.0

In memoriam dhr. Teun Eversen

Afgelopen week bereikte ons het droevige bericht dat dhr. Teun Eversen, ere-lid van Vlug en Vaardig, op 95-jarige leeftijd is overleden.

Dhr. Eversen maakte zich, naast dat hij samen met zijn vrouw Joke trouwe supporter was van het team van zijn zoon Roland, ook verdienstelijk als penningmeester, bouwploeg en draaide vrijwel elke zaterdag kantinediensten.

Namens het bestuur en de leden van Vlug en Vaardig condoleren wij zijn vrouw Joke, zijn zoons en hun partners, de kleinkinderen en achterkleinkinderen met dit verlies.

De crematieplechtigheid zal in besloten kring plaatsvinden.

In memoriam Joost Nolting

Afgelopen week heeft ons, met grote verslagenheid, het bericht bereikt dat erelid Joost Nolting, voormalig voorzitter van CKV Vlug en Vaardig, op 69-jarige leeftijd is overleden.

Joost is jarenlang actief betrokken geweest bij Vlug en Vaardig. Naast jarenlang als speler van het eerste, heeft hij ook als lid van de TZC en als voorzitter veel voor de vereniging betekend.

Later was Joost vaak nog te vinden langs de zijlijn tijdens de wedstrijden van zijn dochters Mirjam en Marlies.

Wij wensen Jennie, Mirjam, Marlies, hun partners, de kleinkinderen en alle familie & vrienden veel sterkte bij dit enorme verlies.

Bestuur CKV Vlug en Vaardig

Geen korfbal t/m 31 maart

Het KNKV heeft zojuist het bericht naar buiten gebracht dat ze heeft besloten alle korfbalwedstrijden tot en met 31 maart af te gelasten. Ook adviseert het KNKV de verenigingen om tot en met 31 maart trainingen en bijeenkomsten niet door te laten gaan. Het bestuur van Vlug en Vaardig volgt het advies van het KNKV en sportkoepel NOC*NSF op: geen trainingen en andere activiteiten t/m 31 maart.
Deze maatregel volgt op de additionele maatregelen, die het kabinet 12 maart afkondigde in verband met het coronavirus én diens oproep om sociale contacten in het algemeen sterk te verminderen. Met deze maatregel volgt het KNKV het advies van het kabinet en sportkoepel NOC*NSF op.
Meer informatie over de consequenties van deze maatregel volgt zo spoedig mogelijk.

« Older Entries