Corona protocol

UPDATE 29/09: De komende 3 weken gelden aangescherpte maatregelen.

Tijdens de persconferentie van 28/09/2020 zijn door de regering verscherpte maatregelen meegedeeld die ook voor onze verenging consequenties hebben.

 • Sportkantines blijven gesloten.
 • Er is geen publiek toegestaan bij sportwedstrijden.

Deze maatregelen gelden voorlopig voor de komende drie weken.

Over de consequenties van het totaalpakket aan nieuwe maatregelen is het KNKV in overleg met het NOC*NSF. Zodra we hier meer over kunnen melden wordt dit bericht aangevuld.

Algemeen blijft gelden:

UITGANGSPUNTEN

 1. Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen!
 2. Houd altijd 1,5 meter afstand, behalve tijdens het sporten en jeugd tot 18 jaar.
 3. Vermijd drukte.
 4. Was vaak je handen.

LANGS/IN HET VELD

 • Max. 3 personen in de dug-out. Alleen wisselspelers en coaches. Er zullen stoelen neergezet worden voor extra zitplaatsen.
 • Geen handen schudden

Veelgestelde vragen:

 1. Mogen ouders ook niet meer komen kijken bij trainingen?
  Nee. We kiezen ervoor geen ouders meer toe te laten op het complex. Geen publiek bij wedstrijden, dus ook geen publiek bij trainingen.
  Kinderen kunnen worden gebracht en gehaald en afgezet bij het veld.
 2. Is de kantine open om gebruik te maken van toiletten?
  Ja.
 3. Zijn de kleedkamers open?
  Ja, de kleedkamers zijn open, maar we vragen onze leden zo min mogelijk gebruik te maken van de kleedkamers en dus thuis om te kleden en te douchen.Max. 6 personen in de kleedkamer.
 4. Ik rijd mijn kind (t/m 17 jaar) naar een uitwedstrijd. Ben ik dan publiek?
  Nee. Bij uitwedstrijden van jeugdleden t/m 17 jaar vallen de benodigde chauffeurs onder teambegeleiding. Zij vallen dus niet onder de regel voor toeschouwers en mogen blijven kijken naar de wedstrijd.
 5. Ik rijd mijn kind (t/m 17 jaar) naar een training of thuiswedstrijd. Mag ik dan blijven kijken?
  Nee. Als uw kind sport op de eigen sportaccommodatie, dan vallen de chauffeurs niet onder teambegeleiding. Zij worden dan als toeschouwer gezien en mogen dus niet blijven kijken.
 6. Mogen broertjes/zusjes mee naar een uitwedstrijden of kijken bij een thuiswedstrijd?
  Nee. 
 7. Hebben ouders/verzorgers van Kangoeroes ook de rol van ‘begeleider’ gezien de leeftijd van deze kids?
  Wij kunnen op deze vraag nog geen antwoord geven en hopen hier spoedig meer over te horen van het KNKV.

De maatregelen die we als vereniging nemen zijn erop gericht ontmoetingen tussen groepen mensen buiten de sportactiviteit zelf zoveel mogelijk te beperken. We rekenen op de medewerking van onze leden en andere bezoekers van onze verenging.

Veelgestelde vragen over het coronavirus en sport vind je op de website van de Rijksoverheid.

KANTINE De kantine is tot nader order gesloten

 • In de kantine gelden de verplichte looproutes. Bij de ingang zijn twee looproutes.De ene looproute gaat direct naar de kantine en de andere looproute gaat direct naar de kleedkamers. De route naar de kantine heeft als uitgang de terrasdeur. De route naar de kleedkamers heeft als uitgang de nooddeur.De looproutes worden aangegeven met pijlen.
 • De deuren blijven altijd geopend voor goede ventilatie van de kantine.
 • Er is bij de ingang van de kantine desinfecterende handgel beschikbaar.
 • Bezoekers wordt bij de ingang gevraagd hun contactgegevens (via een digitaal formulier) achter te laten voor een eventueel contactonderzoek. Deze gegevens worden na 14 dagen vernietigd.
 • De bar is voorzien van stickers op 1,5 meter op de grond. Dit is tevens de plek om je bestellingen te doen. Houd de 1,5 meter in de gaten en blijf rustig op je beurt wachten. Er zal 1 kantinemedewerker achter de bar staan. Deze draagt handschoenen.
 • Het assortiment zal beperkt zijn. Frisdrank, bier en wijn is verkrijgbaar. Tevens zijn er tosti’s en verpakt snoepwaar zoals Mars en chips. Flesjes graag terugbrengen naar de kratten die in de kantine staan. Koffie en thee zal geschonken worden in weggooibekers.
 • Laat de tafel opgeruimd achter. De barmedewerker zal de tafels regelmatig schoonmaken.
 • Betaling is alleen mogelijk per pin, deze zal worden gedesinfecteerd na gebruik.
 • De stoelen en tafels in de kantine staan allemaal op 1,5 meter uit elkaar, verplaats a.u.b. zelf de tafels en stoelen niet.
 • Het is verplicht gebruik te maken van een zitplaats. Je mag niet staan bij of tussen de tafels. Barkrukken zijn verwijderd. Aan de bar mag ook niet gestaan worden. Staand drinken op het terras is helaas ook niet toegestaan. De oranje stoelen kunnen gebruikt worden mits de afstand in acht wordt genomen.
 • De keuken is alleen toegankelijk voor kantinemedewerkers. Het opwarmen van zelf meegebrachte etenswaren is helaas niet toegestaan.
 • Alle sanitair is weer volledig beschikbaar, dus ook kleedkamers en doucheruimtes. Max. 6 personen in de kleedkamer, 2 personen tegelijk douchen.
 • Houd in alle gevallen 1,5 meter afstand zowel binnen als buiten, uitgezonderd jeugd t/m 18 jaar.
 • Het clubhuis gaat een uur na de laatste wedstrijd dicht.