Vlug en Vaardig/KCN wint belangrijke wedstrijd

Zaterdag 12 april stond de thuiswedstrijd tegen DKV uit IJmuiden op het programma. Na een 9-4 ruststand werd er uiteindelijk gewonnen met 11-5.
Zaterdag 12 april stond de thuiswedstrijd tegen DKV uit IJmuiden op het programma. Uit werd na een complete off-day verloren van deze ploeg, Vlug & Vaardig was dus zeker uit op een revanche. Tevens een belangrijke wedstrijd om nog mee te kunnen doen voor het kampioenschap.

Vlug & Vaardig startte de wedstrijd scherp door binnen een halve minuut al de 1-0 te scoren, een afstandschot van Annina van Splunter.

DKV kon nog langszij komen, maar in het verloop van de eerste helft kon V&V langzaam een voorsprong opbouwen. Er kon lang worden aangevallen met goede rebounds en er werden mooie goals gemaakt.

Vlak voor rust scoorde Annina van Splunter opnieuw een belangrijke goal, waardoor er gerust werd met 9-4.

Vervolgens volgde er een tweede helft waar beide ploegen veel moeite hadden om tot scoren te komen. Voor V&V scoorde Imar Wijnberg na 12 minuten de 10-4 en kon V&V de wedstrijd rustig uitspelen. Pas 1 minuut voor tijd wisten beide ploegen nog eenmaal te scoren, wat resulteerde in een 11-5 overwinning voor de Amsterdammers.

Zaterdag 19 april speelt Vlug & Vaardig/KCN de Amsterdamse
derby tegen de studenten uit de poule, deze wedstrijd wordt om 17.00u op het
veld van TRIAZ gespeeld.

In het verleden had V&V nog wel moeite met deze ploeg, maar het afgelopen seizoen werd hier al drie keer eenvoudig van gewonnen.
Echter moeten nu alle wedstrijden gewonnen worden om de druk op DSO en DTS op
te voeren om zo nog mee te doen voor het kampioenschap. 

 

Geef een reactie