Vlug en Vaardig/KCN 1 wint eerste veldwedstrijd

Vanwege het verplaatsen van twee wedstrijden op verzoek van de tegenstanders speelde Vlug en Vaardig/KCN pas op 5 april de eerste veldwedstrijd na het zaalseizoen.

Tegenstander was het bekende DTS uit Enkhuizen. Voor de zaal werd hier van verloren en in de zaal een keer gewonnen en gelijk. Een wedstrijd die op voorhand dus alle kanten op kon gaan.

Na een kwartier kon Vlug en Vaardig/KCN voor het eerst in de

wedstrijd een voorsprong nemen van twee punten verschil. In het vervolg van de eerste helft scoorden beide ploegen afwisselend, maar kon Vlug en Vaardig/KCN steeds een belangrijke voorsprong behouden van één of twee punten verschil. Met een stand van 7-6 werd er gerust.

Na de rust kon Vlug en Vaardig/KCN na een kwartier het verschil vergroten tot drie en vervolgens vier punten. DTS kon uiteindelijk nog iets terug komen, maar kwam de achterstand niet meer te boven. Met nog tien minuten te spelen werd de voorsprong zelfs vijf punten verschil en kon de wedstrijd worden uitgespeeld. Uiteindelijk resulteerde dit in een 16-12 overwinning voor de Amsterdammers.

Zaterdag 12 april speelt Vlug en Vaardig/KCN op Sportpark de
Melkweg om 15.30u tegen DKV uit IJmuiden. De heenwedstrijd werd kansloos
verloren, een wedstrijd waar alles tegenzat. Vlug en Vaardig/KCN is dus uit op
een revanche. Mocht deze wedstrijd gewonnen worden dan ligt de race voor het
kampioenschap nog volledig open.

Geef een reactie