Kangoeroes

Ben jij tussen de 3 en 6 jaar en kun je zelfstandig op je benen staan? Ben jij enthousiast en vind je het leuk om met andere kinderen actief en leuk bezig te zijn? Hoewel je nog geen officiële wedstrijden mag spelen, is dat voor ons zeker geen belemmering om lekker met andere kinderen op een speelse wijze met de korfbalsport kennis te maken.

Bij Vlug en Vaardig trainen kinderen onder de 6 jaar mee met de Kangoeroe Klup. Onder begeleiding van door het Koninklijk Nederlands Korfbalverbond (KNKV) opgeleide trainers worden elke zaterdagochtend van 10.00 uur t/m 10.45 uur allerlei leuke, sportgerelateerde spelvormen gedaan, die kinderen tot de verbeelding spreken. En natuurlijk wordt er ook gekorfbald!

Wij proberen de kinderen in een ongedwongen en warme sfeer kennis te laten maken met de korfbalsport, waarbij het plezier voorop staat. Hierbij betrekken wij de ouders graag zoveel mogelijk bij onze activiteiten, wat het gevoel van behaaglijkheid en geborgenheid voor de kinderen bevordert. Lijkt het je ook leuk om een keer mee te trainen met de groep Kangoeroes? Stuur dan een mailtje naar jeugdcommissie@vlugenvaardig.nl onder vermelding van je persoonlijke gegevens, zodat wij contact met je kunnen opnemen. Of neem telefonisch of via de whatsapp contact met ons op (06-46344200

Kosten:

Je mag 4x gratis meetrainen.
Lid worden? Dan is het €8,- per maand (opzegbaar per kwartaal).
Heb je een Stadspas of wil je via het Jeugdsportfonds deelnemen? Neem dan contact met ons op!

Klik hier voor het inschrijfformulier van de Kangoeroeklub