Vlug en Vaardig wint van de Corvers

Na een goede seizoensstart waarbij Vlug en Vaardig de eerste twee wedstrijden wist te winnen stond nu de thuiswedstrijd tegen de Corvers op het programma. De Corvers is vorig jaar gedegradeerd uit de derde klasse en wist ook hun eerste twee wedstrijden te winnen. Voor Vlug en Vaardig dus een goede graadmeter om te kijken of ze bovenin kunnen gaan meedraaien dit seizoen.

Beide ploegen waren in het begin van de wedstrijd nog zoekende naar een goal. Het duurde een kwartier voordat de beginstand van het scorebord verdween en Vlug en Vaardig tot een 2-0 voorsprong wist te komen dankzij twee goals van Vincent. De eerst volgende aanval leverde gelijk een goal van Imar. Na zo’n 20 minuten spelen kon Vlug en Vaardig zelfs een gat van 4-0 maken.

Pas na 26 minuten spelen lukte het de Corvers om tot scoren te komen en werd het gat weer wat kleiner. Zaak voor Vlug en Vaardig om ervoor te zorgen de Corvers niet het gevoel te geven dat het mogelijk was om nog dichterbij te komen. Vlak voor rust wist Vlug en Vaardig de voorsprong uit te breiden naar 5 goals verschil.

Na de rust kwam Vlug en Vaardig goed uit de startblokken en lukte het om de voorsprong nog verder uit te breiden. Halverwege de tweede helft zette de Corvers nog aan om proberen terug te komen in de wedstrijd, maar de winst van Vlug en Vaardig kwam nooit in gevaar en werd de eindstand van  13-7 bereikt.

Zaterdag 1 oktober wacht opnieuw een thuiswedstrijd. Thor uit Rotterdam is dan de tegenstander, ook een tegenstander waarvan verwacht wordt dat deze bovenin mee gaat draaien.

 

Geef een reactie