Vlug en Vaardig speelt gelijk tegen DTS

Zaterdag 15 februari speelde Vlug en Vaardig/KCN 1 tegen DTS uit Enkhuizen. Helaas heeft Vlug en Vaardig het kampioenschap niet meer in eigen hand na het onverwachte verlies op Argus 8 februari na een complet off-day. Bij winst zou Vlug en Vaardig de druk op SDO nog enigszins op kunnen voeren, maar gezien het feit dat de kans klein is dat SDO nog punten zou laten liggen is de kans groter dat dit een wedstrijd voor de tweede plek zou worden.

Er werd niet in de thuishal de Weeren gespeeld, maar eenmalig in Sporthal Oostenburg.

Vlug en Vaardig kon in het eerste kwartier een voorsprong opbouwen van 3 punten verschil tot 5-2. Helaas kon DTS in het tweede kwartier van de eerste helft weer terug komen en zelfs met een voorsprong van 6-7 de rust ingaan.
Vlak na rust maakte DTS zelfs de 6-8, maar kon Vlug en Vaardig toch weer op gelijke hoogte komen. De rest van de wedstrijd ging erg gelijk op. DTS kon vlak voor tijd op 10-11 voorsprong komen, maar met nog een halve minuut te spelen maakte Vlug en Vaardig de verlossende gelijkmaker.

Op 8 maart wacht nog de laatste zaalwedstrijd tegen SDO in Hillegom. SDO speelt 22 februari de kampioenswedstrijd tegen Asonia. Mocht Asonia deze wedstrijd winnen dan is er nog een kleine kans voor Vlug en Vaardig op het kampioenschap, maar speelt SDO gelijk of wordt deze wedstrijd gewonnen dan is SDO kampioen.