V&V/KCN wint in Weesp

Zaterdag 10 mei trad V&V/KCN aan tegen het welbekende Argus uit Weesp. In de zaal werd nog van deze ploeg verrassend verloren, dus een revanche was gewenst.
V&V/KCN doet namelijk nog steeds mee om het kampioenschap in de vierde klasse. Na een gelijkopgaande eerste helft wist V&V/KCN de overwinning naar zich toe te trekken.

De weersvoorspellingen beloofden niet veel goeds, er was vooraf veel regen voorspeld, maar Buienradar gaf aan dat het vanaf 15.30u droog zou worden.

Helaas bij de start van de wedstrijd bleek dat Buienradar het niet altijd bij het juiste eind heeft, want er viel toch nog aardig wat regen uit de lucht.

De eerste helft was een gelijk opgaande strijd, V&V/KCN en Argus scoorden gelijkopgaand. Vlak voor rust kon V&V/KCN dan eindelijk een gat slaan van twee punten verschil.

Na de rust wist Mirjam Nolting twee doorloopballen te scoren en verscheen er een score van 6-10 op het bord. Dankzij een afstandschot van Kevin van Zeeland en een korte kans van Annina van Splunter werd het zelfs 6-12 en kon Argus geen potten meer breken.

De wedstrijd werd rustig uitgespeeld en na een laatste hoosbui wist Cor Abbring het laatste doelpunt te maken en werd er een eindstand van 8-15 op het wedstrijdformulier ingevuld.

Er wacht nu een zware week voor V&V/KCN. Op 17 mei wordt de laatste thuiswedstrijd gespeeld tegen SEV. Vervolgens een inhaalwedstrijd op 21 mei tegen directe concurrent DSO en de laatste wedstrijd
wordt op 24 mei gespeeld in Andijk tegen Asonia.