Vlug en Vaardig 3 – DTS 2 uitslag 17-14

Zaterdag 28 januari speelde het derde thuis tegen DTS Enhuizen 2. De start was niet echt lekker want we kwamen 0-2 achter. Pas na 14 minuten wist Anne het eerste doelpunt van afstand te scoren. Daarna duurde het weer vrij lang voordat Chantal met een doorloopbal 2-4 maakte. Snel gevolgd door met strafworp 3-4 en Rene van afstand 4-4 5 minuten voor rust. Met nog een korte bal van Sander en een afstandschot van Kim gingen we uiteindelijk gelijk met 6-6 de rust in.
Rust konden we beter overslaan want direct na rust drie tegen 6-9. Afstand Rene, doorloop Sander, afstand Kim, halve afstand Paul, bracht ons naar 10-10. Bea zag kans om ons voor het eerste op voorsprong te zetten van afstand maar daarna weer gelijk 11-11. Toen was het Paul met een doorloop en afstand naar 13-11. Gaat het dan toch lukken ? Arjen doorloop naar 14-11. DTS komt terug naar 14-13. Weer Paul 15-13. He daar is Chantal weer met 16-14. Belangrijk. Aan het eind nog een mooi ver afstandschot van Rene om de punten veilig te stellen 17-14. Sportieve wedstrijd en lekker gespeeld en natuurlijk de scheidsrechter Fedor ook hartelijk dank voor het fluiten.
We behouden onze derde plek achter Badhoevedorp en Swift.