Vlug en Vaardig 1 verliest wedstrijd om eerste plek

VERSLAG VLUG EN VAARDIG 1- BADHOEVEDORP 1         10-12-2016

Afgelopen zaterdag moest ons eerste team het opnemen tegen medekoploper Badhoevedorp. Even anders dan anders speelden we niet in onze vertrouwde thuishal de Weeren, maar in Sportcentrum Ookmeer. Desalniettemin was iedereen ruim op tijd, fit en klaar voor de wedstrijd. Beide teams tot noch toe ongeslagen maakt dat het een spannende pot zal worden. De coach van Badhoevedorp had al een paar wedstrijden van ons bekeken en was dus ook goed voorbereid.

Na de nodige voorbereidende speech van Paul gingen we vol goede moed het veld in. Deze wedstrijden moeten we winnen!

We gaan scherp van start, al na iets meer dan 1 minuut scoort Vincent het eerste doelpunt in onze eerste aanval. Helaas weet Badhoevedorp snel te antwoorden en staan we binnen 3 minuten alweer 1-2 achter. Gelukkig weet Imar een vrijebal goed te benutten en staan we weer 2-2 gelijk.
Het gaat steeds gelijk op. Steeds als Vlug en Vaardig een puntje voor komt weten ze direct terug te komen. Tot de 5-5 gaat het goed maar dan weet Badhoevedorp een gat te slaan en gaan we de rust in met uiteindelijk 8-11

De coach bespreekt de aandachtspunten en we beginnen weer aan de tweede helft.
Maar ook kort na rust blijft Badhoevedorp lekker raak schieten en staan we al snel 8-13 achter. Kevin schiet nog een mooi afstandschot raak, maar ook daar heeft Badhoevedorp direct een antwoord op, 9-14. Ook het schot van Cor mag niet meer baten, Badhoevedorp loopt uiteindelijk uit tot maar liefst 13-22. Verdiende winst voor Badhoevedorp, slecht gespeelde wedstrijd van Vlug en Vaardig. De doelpunten wilden maar niet vallen. Helaas.