Vlug en Vaardig als koploper de zaal in

Zaterdag 15 oktober speelde Vlug en Vaardig de laatste wedstrijd op het veld tegen DOC. Een team waar Vlug en Vaardig de afgelopen jaren regelmatig, met wisselende uitslagen, tegen heeft gespeeld. Bij winst zou Vlug en Vaardig de eerste helft van het veldseizoen als koploper afsluiten.

Tot 5 minuten voor rust werd het een gelijkopgaande strijd, maar toch kon Vlug en Vaardig nog voor de rust een gat slaan van 4 punten verschil. In de tweede helft kwam DOC nog terug tot 9-6 en 12-9, maar met nog ruim 10 minuten te spelen kon Vlug en Vaardig definitief weglopen bij DOC. Een ruime overwinning met als eindstand 19-11.

Dit betekent dat Vlug en Vaardig koploper is met 2 punten verschil op de nummer 2 Thor uit Rotterdam. Er wordt afgesloten met een gemiddeld aantal doelpunten voor van 17,7 per wedstrijd en 8,7 doelpunten tegen.

Na afloop van de wedstrijd was het nog lang gezellig met een leuke en uitdagende pubquiz!