Author Archives: gast

Rapid 4 tegen Vlug en Vaardig 3 uitslag 11 – 11

Zaterdag 21 januari speelde het derde in Haarlem tegen Rapid 4 in de Extran sporthal. Ons team was compleet behalve Rene want hij genoot van een lekker weekendje weg ergens op een eiland heel ver weg (Texel) maar was wel nieuwsgierig naar onze verrichtingen. Rob was standby om de heren backup te geven.

Rapid ging voortvarend van start en maakte direct 2-0, daar moesten we even van bijkomen maar gelukkig pakte de tweede aanval het op en werd het 2-1. Daarna was het toch Rapid welke de leiding nam. Bij rust toch 2 punten achter en gedurende de tweede helft zelfs  3 to 4 punten. Aan het einde van de tweede helft kwamen we toch langs zij en werd het 11-11. Met nog een paar spannende minuten te gaan scoorde Anne nog via een afstandschot maar dat werd als verdedigd afgefloten waarna Rapid nog wat kansen kreeg en ook geen doel meer trof. Geen extra tijd en daarmee eindigde de wedstrijd in 11-11. Helaas net niet gewonnen maar met een punt mogen we zeker niet klagen.

Het gevolg op de ranglijst is dat Vlug en Vaardig/KCN nu 3de staat met 7 punten en Rapid 4de staat met 7 punten.

28 januari speelt Vlug en Vaardig/KCN 3 om 15:00 thuis tegen DTS 2 de nummer 5 met 5 punten.

Graag tot ziens in de Weeren want drie is in vorm !